protergia

PROTERGIA ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το φυσικό αέριο χρησιμοποιείται σε μεγάλο εύρος στις επιχειρήσεις παρέχοντας ευκολία και εξοικονόμηση χρημάτων. Τα πιο συνηθισμένα είδη επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν το φυσικό αέριο είναι τα καταστήματα της εστίασης, των φούρνων και των ζαχαροπλαστείων.

Η χρήση του φυσικού αερίου σε μία επιχείρηση που ανοίκει στον χώρο της εστίασης, βοηθά στην παραγωγή ποιοτικών προιόντων με ξεχωριστή γεύση. Ψήνοντας με συσκευές φυσικού αερίου πετυχαίνετε ομοιομορφία, χωρίς κατάλοιπα καύσης, εξασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα που θέλετε! Παράλληλα, με το φυσικό αέριο μπορείται να καλύψετε εύκολα και οικονομικά τη θέρμανση κάθε επαγγελματικής στέγης σε γραφείο ή κατάστημα, εξασφαλίζοντας την κατάλληλη θερμοκρασία όλο το χρόνο.

Η Protergia προσφέρει σε κάθε νέο ή έμπειρο επαγγελματία παροχή φυσικού αεριού μέσα από υπηρεσίες υψηλής εξυπηρέτησης με πολύ χαμηλό κόστος. Με το πακέτο Φυσικό Αέριο για την Επιχείρηση κερδίζετε τις πιο ανταγωνιστικές χρεώσεις της αγοράς μαζί με τον πλήρη έλεγχο του λογαριασμού μέσω της υπηρεσίας myprotergia.

Εξοικονομήστε επιπλέον ενέργεια με τη σωστή οργάνωση και τον έγκαιρο προγραμματισμό των εξόδων της επιχείρησής σας που φροντίζει με αγάπη η Protergia. Κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση μπορεί να επωφεληθεί από τη χρήση του φυσικού αερίου της Protergia. Με το χαμηλότερο κόστος που θα βρείτε στην αγορά χαρείτε απεριόριστη θέρμανση όλο το χειμώνα ικανοποιώντας απόλυτα τους πελάτες αλλά και τους υπαλλήλους σας. Δημιουργήστε ένα φιλικό και όμορφο περιβάλλον που θα αυξήσει την παραγωγικότητα και θα χαρίσει ευχάριστηση αίσθηση σε όλους.

Επιλέξτε φυσικό αέριο Protergia και αναβαθμίστε τη θέρμανση αλλά και τη διάθεση σας στο εργασιακό σας περιβάλλον!

Φυσικό Αέριο για την Επιχείρηση

Το προϊόν φυσικού αερίου της Protergia Single Plus απευθύνεται σε εμπορικούς πελάτες με κεντρική σύνδεση φυσικού αερίου, ενεργοποιημένη ή μη, και προσφέρε:

 • 70€ Protergia Επιστροφή Συνέπειας (ή 20€ εκτός συνέπειας)
 • Ανταγωνιστικές Κυμαινόμενες Χρεώσεις βάσει Κόστους: ΦΑ: TTF + 0,01 €/kWh 
 • Έλεγχο του λογαριασμού και εξοικονόμηση ενέργειας μέσα από την υπηρεσία myprotergia 
 • Συμμετέχει στις Κρατικές Επιδοτήσεις
 • Χωρίς Ρήτρες Αναπροσαρμογής 
 • Χωρίς Ρήτρα Αποχώρησης
 • Χωρίς Πρόσθετη Συνδρομή
 • Μηδενική Εγγύηση με την εξόφληση μέσω πάγιας εντολής
 • Δωρεάν myprotergia: Ο έλεγχος της κατανάλωσης στα χέρια σου!
 • Υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση

Ισχύει για 24μηνη Σύμβαση με 5€ το μήνα πάγιο

ΕΛΑ ΣΤΗΝ PROTERGIA

Συμπλήρωσε τη φόρμα για να λάβεις προσφορά

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;

(μη-υποχρεωτικά πεδία)

Αντίγραφο του τελευταίου λογιαριασμού σας σε φωτογραφία ή μορφή PDF
Σύρτε κι αφήστε αρχεία εδώ ή Περισσότερα

Ανταγωνιστικές χρεώσεις Φυσικού Αερίου

Τύπος υπολογισμού τιμής προμήθειας φυσικού αερίου σε €/kWh [ Μοναδιαία μηνιαία τιμή TTF που αφορά σε κάθε μήνα της περιόδου κατανάλωσης σε €/MWh, όπως αυτή δημοσιεύεται την προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου από τον υπό εξέταση μήνα, στην ιστοσελίδα του EEX στη μηνιαία έκθεση του πίνακα Monthly Index «https://www.powernext.com/futures-market-data» ] / 1000 + [ 0,01 €/kWh ]

Κάντε scroll δεξιά για να δείτε ολόκληρους τους πίνακες

 Βασικό:
Εμπορικό
Plus
Προωθητική Double Energy:
Εμπορικό
MVP Plus
Προωθητική Single:
Εμπορικό
Single Plus
Πάγιο €/μήνα 1,0 5,0 5,0
Protergia Επιστροφή - 100€ συνέπειας
(ή 30€ εκτός συνέπειας)
70€ συνέπειας
(ή 20€ εκτός συνέπειας)
Μηνιαία Τιμή Προμήθειας (€/kWh)
Οκτώβριος 2022 0,21550 0,21550 0,21550
Νοέμβριος 2022 0,14857 0,14857 0,14857
Δεκέμβριος 2022 0,12836 0,12836 0,12836
Ιανουάριος 2023 0,12937 0,12937 0,12937

Στις ανωτέρω χρεώσεις δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 6%. Χρήσιμες πληροφορίες για TTF  

Τύπος υπολογισμού τιμής προμήθειας φυσικού αερίου σε €/kWh = [ Μοναδιαία μηνιαία τιμή TTF που αφορά σε κάθε μήνα της περιόδου κατανάλωσης σε €/MWh, όπως αυτή δημοσιεύεται την προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου από τον υπό εξέταση μήνα, στην ιστοσελίδα του EEX στη μηνιαία έκθεση του πίνακα Monthly Index «https://www.powernext.com/futures-market-data» ] / 1000 + [ 0,01 €/kWh ] Στις ανωτέρω χρεώσεις δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 6%. Χρήσιμες πληροφορίες για TTF

Αφορά πελάτες με σύνδεση φυσικού αερίου, ενεργοποιημένη ή μη της εγκατάστασής τους με το σύστημα ή το δίκτυο, κατά τα οριζόμενα στην ισχύουσα νομοθεσία. Αφορά πελάτες Εμπορικούς, Βιομηχανικούς & Ηλεκτροπαραγωγούς εντός ή εκτός Αττικής. Η Προωθητική Double Energy αφορά πελάτες των παραπάνω κατηγοριών με νέα ή ενεργή σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με τον Προμηθευτή στο ίδιο ΑΦΜ.

Δείτε τις ανταγωνιστικές χρεώσεις φυσικού αερίου προ Σεπτεμβρίου 2022, Ιουλίου 2021 & Δεκεμβρίου 2020 
Δείτε τις τιμές TTF κάθε μήνα

*Οι χρεώσεις και οι εκπτώσεις αφορούν στις μοναδιαίες τιμές του ανταγωνιστικού σκέλους του τιμολογίου του Φυσικού Αερίου.

ΛΟΙΠΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΡΙΤΩΝ

 • Τέλος Ασφάλειας Εφοδιασμού (Τ.Α.Ε.) - Ν.4001/2011, και απόφαση Ρ.Α.Ε. (ΦΕΚ Β' 2536/23.09.14)
 • Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης (Ε.Φ.Κ) - Ν.3986/2011 & Ν.4389/2016.
 • Ειδικό τέλος (5‰) - Ν.2093/92
 • Φ.Π.Α: Όλες οι χρεώσεις πλην του ειδικού τέλους υπόκεινται σε Φ.Π.Α 6%

Δείτε αναλυτικά τον τρόπο υπολογισμού των Ρυθμιζόμενων Χρεώσεων

Έλα στην Protergia σε 3 απλά βήματα

Άλλαξε πάροχο ρεύματος εύκολα και γρήγορα από την άνεση του σπιτιού σου!

1. Συμπλήρωσε τη φόρμα

2. Σε καλούμε για την παραγγελία

3. Λαμβάνεις το συμβόλαιο
στο email σου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Το ExeisRevma είναι επίσημος συνεργάτης της Protergia. Η Protergia είναι ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα, ο οποίος με ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας 1.200 MW θερμικών μονάδων και 222 MW Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, καλύπτει άνω του 10% της εγχώριας ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι ειδικοί σύμβουλοι ενέργειας του ExeisRevma σας ενημερώνουν για τις ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις που προσφέρουμε σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Η αποστολή μας δεν περιορίζεται στο να σας διασφαλίσουμε οικονομικότερο ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά να βελτιώσουμε την καθημερινότητα σας, βοηθώντας σας να καταναλώσετε λιγότερη ενέργεια και να εξοικονομείτε χρήματα.