Οικονομικό ρεύμα για το εξοχικό σας

Οικονομικό ρεύμα για το εξοχικό σας

Όσο πλησιάζει η περίοδος που θα επισκεφθείτε το εξοχικό σας, είναι λογικό να σας απασχολεί η οικονομική ηλεκτροδότηση του. Καθώς τα εξοχικά χρησιμοποιούνται κυρίως το Πάσχα και τους καλοκαιρινούς μήνες μένοντας κλειστά τον υπόλοιπο χρόνο, η πληρωμή παγίων 12 μήνες το χρόνο κρίνεται περιττή...

Όσο πλησιάζει η περίοδος που θα επισκεφθείτε το εξοχικό σας, είναι λογικό να σας απασχολεί η οικονομική ηλεκτροδότηση του. Καθώς τα εξοχικά χρησιμοποιούνται κυρίως το Πάσχα και τους καλοκαιρινούς μήνες μένοντας κλειστά τον υπόλοιπο χρόνο, η πληρωμή παγίων 12 μήνες το χρόνο κρίνεται περιττή.

Το Protergia Εξοχικό είναι η λύση

Η λύση στην εξοικονόμηση ρεύματος για το εξοχικό σας έρχεται από την Protergia, με το πρόγραμμα Protergia Εξοχικό το οποίο προσφέρει 6 μήνες δωρεάν πάγια το χρόνο, χωρίς εγγύηση ή ρήτρες αναπροσαρμογής και αποχώρησης.

Επιπλέον, χάρη στη δωρεάν υπηρεσία myprotergia έχετε πλήρη έλεγχο της κατανάλωσης του εξοχικού σας.

Είναι εύκολη η αλλαγή παρόχου για το εξοχικό;

Η Protergia στα πλαίσια της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρει, κάνει την αλλαγή παρόχου ρεύματος πολύ εύκολη καθώς γίνεται απλά από την άνεση του σπιτιού σας, σε μόλις 3 εύκολα βήματα.

Επίσημος συνεργάτης Protergia

Το ExeisRevma είναι επίσημος συνεργάτης της Protergia. Η Protergia είναι ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα, με ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας 1.200 MW θερμικών μονάδων και 222 MW Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Οι ειδικοί σύμβουλοι ενέργειας του ExeisRevma σας ενημερώνουν για τις ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες.