Η πιο οικονομική λύση για φτηνό ρεύμα το καλοκαίρι

Η πιο οικονομική λύση για φτηνό ρεύμα το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι έφτασε και όσο η θερμοκρασία σκαρφαλώνει στα ύψη, η ανάγκη μας για φθηνό ρεύμα γίνεται όλο και πιο επιτακτική! Είναι γνωστό πως η συστηματική χρήση του κλιματιστικού μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα τους οικιακούς λογαριασμούς ρεύματος και γι' αυτό τον λόγο κάθε σπίτι χρειάζεται ένα οικονομικό πακέτο που μπορεί να καλύψει τις βασικές ανάγκες της οικογένειας.

Με χρέωση σαν… νυχτερινό ρεύμα

Οι περισσότερες εταιρείες ρεύματος συνηθίζουν να χρεώνουν το ρεύμα με τον ίδιο ρυθμό ηλεκτρικής ενέργειας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Άλλοι πάροχοι ρεύματος δίνουν τη δυνατότητα για ειδικά προγράμματα ηλεκτροδότησης με ρυθμιζόμενες χρεώσεις, κατά τα οποία ισχύει χαμηλότερο κόστος τις νυχτερινές ώρες. Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να τα έχετε όλα: τιμή ακόμα χαμηλότερη από το νυχτερινό ρεύμα όλο το 24ωρο! Με τα πακέτα ρεύματος της Protergia αποκλειστικά από το exeisrevma.gr μπορείτε, αφού σας παρέχει εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις την ημέρα και ακόμα πιο προνομιακές τιμές στο νυχτερινό ρεύμα!

Με το οικιακό πρόγραμμα MVP μπορείτε χαίρεστε τη δροσιά του κλιματιστικού σας πρωί και βράδυ χωρίς δεύτερη σκέψη, αφού η Protergia σας παρέχει 100% πράσινη ενέργεια στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, με ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση στο νυχτερινό ρεύμα. Τώρα μπορείτε να κοιμάστε με το air condition ανοιχτό, απολαμβάνοντας ένα δροσερό και άνετο ύπνο τις ημέρες με καύσωνα!

Εύκολη αλλαγή παρόχου ρεύματος

Η Protergia με σεβασμό στις ανάγκες του καταναλωτή, σας παρέχει όσα δεν μπορούν να σας προσφέρουν οι άλλοι πάροχοι ρεύματος. Με πάγιο μόλις 3,95 ευρώ το μήνα μπορείτε να αλλάξετε εταιρεία ρεύματος εύκολα και γρήγορα, βγαίνοντας κερδισμένοι στο τέλος κάθε μήνα!

Ελάτε σήμερα στην οικογένεια της Protergia και απολαύστε χαμηλές χρεώσεις ρεύματος για όλες τις καθημερινές σας ανάγκες!