Φτηνό ρεύμα για επιχειρήσεις

Φτηνό ρεύμα για επιχειρήσεις με διαφορετικές ανάγκες κατανάλωσης μέρα και νύχτα

Για κάθε επαγγελματικό χώρο, το ρεύμα είναι η πρώτη ανάγκη για την καθημερινή λειτουργία του. Παράλληλα όμως, για να παραμείνετε βιώσιμοι ως επιχείρηση, είναι δεδομένο πως οι λογαριασμοί σας δεν θα πρέπει να ξεπερνούν ένα προσιτό μηνιαίο όριο.

Σε κάποιες επιχειρήσεις, ωστόσο, τα πράγματα γίνονται λίγο πιο πολύπλοκα, αφού προκύπτουν διαφορετικές ανάγκες ημερήσιας και νυχτερινής ενέργειας. Οι περισσότερες εταιρείες ρεύματος χρεώνουν με τον ίδιο ρυθμό ενέργειας όλο το 24ώρο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς στο τέλος του μήνα, γεγονός που μακροπρόθεσμα αποτελεί ένα επιπλέον βαρίδι για κάθε επιχείρηση που πρακτικά κάνει άλλη κατανάλωση από αυτή που πληρώνει!

Επαγγελματικό ρεύμα Protergia

Οι δικές σας, πραγματικές ανάγκες είναι ο λόγος που η Protergia έχει δημιουργήσει μια σειρά από εξειδικευμένα προγράμματα με προσαρμοσμένες χρεώσεις για την κάλυψη των αληθινών απαιτήσεων μιας επιχείρησης.

Ένα από τα κορυφαία επαγγελματικά πακέτα για φτηνό ρεύμα που μπορείτε να αποκτήσετε αποκλειστικά από το exeisrevma.gr είναι το Protergia Επαγγελματικό 3 Max, με το ποίο απολαμβάνετε εξατομικευμένες χρεώσεις τόσο στο ημερήσιο, όσο στο νυχτερινό ρεύμα, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Το πακέτο προσφέρει 50% έκπτωση στη χρέωση ενέργειας ημέρας και 20% έκπτωση στη χρέωση ενέργειας νύχτας, ενώ απολαμβάνετε τιμή χαμηλότερη του νυχτερινού ρεύματος όλο το 24ωρο! 

Χάρη στην Protergia απολαμβάνετε τις πιο ανταγωνιστικές χρεώσεις ρεύματος της αγοράς για τον επαγγελματικό σας χώρο, χωρίς εγγύηση με την εξόφληση μέσω πάγιας εντολής τραπεζικού λογαριασμού και επιβράβευση συνεπών πελατών σε κάθε εκκαθαριστικό λογαριασμό. Παράλληλα, μπορείτε να έχετε τον έλεγχο του λογαριασμού σας και επιπλέον εξοικονόμηση ενέργειας μέσα από την υπηρεσία myprotergia.

Επιλέγοντας το επαγγελματικό πρόγραμμα Protergia Επαγγελματικό 3 Max μπορείτε να αποκτήστε φθηνό ρεύμα για την επιχείρησή με πρακτικά προνόμια που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη! Η Protergia, μέσα από υψηλές υπηρεσίες εξυπηρέτησης, σας δίνει τη λύση για μια επιτυχημένη και βιώσιμη επιχείρηση!