protergia double energy mvp οικιακο ρευμα και φυσικο αεριο

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ PROTERGIA

Το χειμώνα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα ζεστό σπίτι! Η αποτελεσματική θέρμανση κάθε κατοικίας είναι μια βασική ανάγκη που δεν πρέπει να στερείται κανείς. Η Protergia, ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας & φυσικού αερίου στην Ελλάδα, σας παρέχει φυσικό αέριο υψηλής απόδοσης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Με σεβασμό προς τον καταναλωτή και με άριστη ποιότητα εξυπηρέτησης κάθε φορά, η Protergia καλύπτει όλες τις ανάγκες σας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Το σπίτι σας θα παραμένει όλο το χειμώνα ζεστό, χωρίς να ανησυχείτε για υπέρογκους λογαριασμούς και κρυφές χρεώσεις στο τέλος κάθε μήνα. Επιπλέον μπορείτε να χαρείτε την ελευθερία που σας εξασφαλίζει το πρόγραμμα αυτόνομης θέρμανσης φυσικού αερίου Protergia, ρυθμίζοντας τη λειτουργία του θερμοστάτη σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Αυξομοιώστε τη θερμοκρασία από το εσωτερικό του σπιτιού σας με άνεση και ευκολία.

Επιλέγοντας τις υπηρεσίες φυσικού αερίου υψηλής ποιότητας Protergia, που προσαρμόζονται στις ανάγκες του σπιτιού σας, θα νιώθετε ζεστασιά και ασφάλεια όλο το χρόνο. Αναβαθμίστε τη θέρμανση σας κάνοντας αντικατάσταση το παλιό σας σύστημα πετρελαίου με αυτόνομη θέρμανση φυσικού που σας παρέχει με χαμηλό κόστος η Protergia και απολαύστε μοναδικά προνόμια που δε θα βρείτε αλλού.

Η Protergia φροντίζει το καλύτερο για εσάς και την οικογένεια σας με τις πιο οικονομικές χρεώσεις και απόλυτο έλεγχο των λογαριασμών σας ανα πάσα στιμή, μέσα από την υπηρεσία myprotergia. Όσο λοιπόν οι υπόλοιποι ανησυχούν για τα έξοδα του χειμώνα, εσείς χαμογελάστε με το πιο ζεστό χαμόγελο που σας χαρίζει η Protergia!

Φυσικό Αέριο - Αυτόνομη Σύνδεση

Το προϊόν φυσικού αερίου της Protergia απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες με αυτόνομη σύνδεση φυσικού αερίου, ενεργοποιημένη ή μη, και προσφέρει:

 • 70€ Protergia Επιστροφή Συνέπειας (ή 20€ εκτός συνέπειας)*
 • Ανταγωνιστική Κυμαινόμενη Χρέωση βάσει Κόστους
 • Συμμετέχει στις Κρατικές Επιδοτήσεις
 • Χωρίς Ρήτρα Αναπροσαρμογής 
 • Χωρίς Ρήτρα Αποχώρησης
 • Χωρίς Πρόσθετη Συνδρομή
 • Μηδενική Εγγύηση με την εξόφληση μέσω πάγιας εντολής
 • ΔΩΡΟ τα 3 Πρώτα Πάγια και στη συνέχεια 5€ το μήνα
 • Δωρεάν myprotergia: Ο έλεγχος της κατανάλωσης στα χέρια σου!
 • Υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση

*Ισχύει για 24μηνη Σύμβαση

Συνδύασε Ηλεκτρική Ενέργεια με Φυσικό Αέριο και κέρδισε ακόμα περισσότερο με Double MVP Plus

 • Δωρεάν Τεχνική Βοήθεια
 • 200€ Protergia Επιστροφή Συνέπειας (ή 60€ εκτός συνέπειας): ΦΑ: 100€ Protergia Επιστροφή Συνέπειας (ή 30€ εκτός συνέπειας)* & ΗΕ: 100€ Protergia Επιστροφή Συνέπειας (ή 30€ εκτός συνέπειας)*

ΕΛΑ ΣΤΗΝ PROTERGIA

Συμπλήρωσε τη φόρμα για να λάβεις προσφορά

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;

(μη-υποχρεωτικά πεδία)

Αντίγραφο του τελευταίου λογιαριασμού σας σε φωτογραφία ή μορφή PDF
Σύρτε κι αφήστε αρχεία εδώ ή Περισσότερα

Ανταγωνιστικές χρεώσεις Φυσικού Αερίου

Τύπος υπολογισμού τιμής προμήθειας φυσικού αερίου σε €/kWh [ Μοναδιαία μηνιαία τιμή TTF που αφορά σε κάθε μήνα της περιόδου κατανάλωσης σε €/MWh, όπως αυτή δημοσιεύεται την προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου από τον υπό εξέταση μήνα, στην ιστοσελίδα του EEX στη μηνιαία έκθεση του πίνακα Monthly Index «https://www.powernext.com/futures-market-data» ] / 1000 + [ 0,01 €/kWh ]

Κάντε scroll δεξιά για να δείτε ολόκληρους τους πίνακες

 Βασικό:
Οικιακό Αυτόνομο/Κοινόχρηστο
Plus
Προωθητική Double Energy:
Οικιακό Αυτόνομο/Κοινόχρηστο
MVP Plus
Προωθητική Single:
Οικιακό Αυτόνομο/Κοινόχρηστο
Single Plus
Πάγιο €/μήνα 1,0 5,0 5,0
Protergia Επιστροφή - 100€ συνέπειας
(ή 30€ εκτός συνέπειας)
70€ συνέπειας
(ή 20€ εκτός συνέπειας)
Μηνιαία Τιμή Προμήθειας (€/kWh)
Οκτώβριος 2022 0,21550 0,21550 0,21550
Νοέμβριος 2022 0,14857 0,14857 0,14857

Στις ανωτέρω χρεώσεις δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 6%. Χρήσιμες πληροφορίες για TTF  

* Τα ποσά € Protergia Επιστροφή Συνέπειας κάθε υπηρεσίας, αφορούν έκπτωση συνέπειας,  μέσω Πιστώσεων στη Διάρκεια του Συμβολαίου στους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς που λαμβάνει ο πελάτης (100€ για Ηλεκτρική Ενέργεια, 100€ για Φυσικό Αέριο σε Αυτόνομο MVP Plus και 70€ σε Φυσικό Αέριο Αυτόνομο Single Plus) . Σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης εξόφλησης λογαριασμού το ποσό επιστροφής σε κάθε υπηρεσία ορίζεται στο ποσό € εκτός συνέπειας (30€ για Ηλεκτρική Ενέργεια και Φυσικό Αέριο σε Αυτόνομο MVP Plus, 20€ σε Φυσικό Αέριο Αυτόνομο Single Plus). Ισχύει για νέες αιτήσεις  έως 31/10/2022, για 24μηνη σύμβαση. Οι χρεώσεις και οι εκπτώσεις αφορούν στο ανταγωνιστικό σκέλος του τιμολογίου. Δείτε περισσότερα εδώ. Για το τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας Protergia MVP Plus δεν εφαρμόζεται χρέωση ρήτρας αναπροσαρμογής, ούτε μετά τη λήξη της διάρκειας αναστολής της (άρθρο 138 ν. 4951/2022). Σύμφωνα με το άρθρο 138 ν. 4951/2022, για την κατανάλωση του χρονικού διαστήματος από 01.08.2022 έως την 01.07.2023 (όπως αυτό τυχόν παραταθεί ή μειωθεί με νεότερη νομοθετική ρύθμιση), οι πάγιες χρεώσεις και οι χρεώσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας ανακοινώνονται εδώ σε μηνιαία βάση, έως την 20η μέρα του προηγούμενου μήνα από τον μήνα εφαρμογής.

Προϋπόθεση για την ενεργοποίηση της προσφοράς Double MVP Plus, είναι η ύπαρξη ή ταυτόχρονη ενεργοποίηση παροχής ΗΕ, στο ίδιο ΑΦΜ. 

Δείτε τις ανταγωνιστικές χρεώσεις φυσικού αερίου προ Σεπτεμβρίου 2022, Ιουλίου 2021 & Δεκεμβρίου 2020 
Δείτε τις τιμές TTF κάθε μήνα

ΛΟΙΠΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΡΙΤΩΝ

 • Τέλος Ασφάλειας Εφοδιασμού (Τ.Α.Ε.) - Ν.4001/2011, και απόφαση Ρ.Α.Ε. (ΦΕΚ Β' 2536/23.09.14)
 • Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης (Ε.Φ.Κ) - Ν.3986/2011 & Ν.4389/2016.
 • Ειδικό τέλος (5‰) - Ν.2093/92
 • Φ.Π.Α: Όλες οι χρεώσεις πλην του ειδικού τέλους υπόκεινται σε Φ.Π.Α 6%

Δείτε αναλυτικά τον τρόπο υπολογισμού των Ρυθμιζόμενων Χρεώσεων

Έλα στην Protergia σε 3 απλά βήματα

Άλλαξε πάροχο ρεύματος εύκολα και γρήγορα από την άνεση του σπιτιού σου!

1. Συμπλήρωσε τη φόρμα

2. Σε καλούμε για την παραγγελία

3. Λαμβάνεις το συμβόλαιο
στο email σου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Το ExeisRevma είναι επίσημος συνεργάτης της Protergia. Η Protergia είναι ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα, ο οποίος με ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας 1.200 MW θερμικών μονάδων και 222 MW Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, καλύπτει άνω του 10% της εγχώριας ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι ειδικοί σύμβουλοι ενέργειας του ExeisRevma σας ενημερώνουν για τις ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις που προσφέρουμε σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Η αποστολή μας δεν περιορίζεται στο να σας διασφαλίσουμε οικονομικότερο ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά να βελτιώσουμε την καθημερινότητα σας, βοηθώντας σας να καταναλώσετε λιγότερη ενέργεια και να εξοικονομείτε χρήματα.