protergia

PROTERGIA ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ 1

Τώρα έκπτωση 50%
Protergia Επαγγελματικό 1 - Πόσο κοστίζει; (συνοπτικά)
Έκπτωση συνέπειας 50%
Χρέωση ημέρας 0,06058€/kWh
με την έκπτωση συνέπειας
Χρέωση νύχτας -
Μηνιαίο Πάγιο €5,00

Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι ένα από τα απαραίτητα αγαθά της ζωής μας. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μία επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη, το ρεύμα αποτελεί την πρώτη ανάγκη για την έναρξη και την ομαλή λειτουργία της. Κάθε ώρα της ημέρας χρησιμοποιείται μια πληθώρα από ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και γι’ αυτό τον λόγο είναι απαραίτητη η άμεση εξυπηρέτηση που χρειάζεται ο κάθε επαγγελματίας για την ευκολότερη διαχείριση του λογαριασμού λόγω της έκπτωσης και των μηνιαίων λογαριασμών. Η Protergia είναι εδώ για να σας παρέχει υψηλές υπηρεσίες ηλεκτρικού ρεύματος, παρέχοντας την ασφάλεια και τη σιγουριά που ζητάτε σε ανταγωνιστικές τιμές!

Η Protergia υποστηρίζοντας τους νέους επαγγελματίες, βρίσκεται στο πλευρό κάθε μικρομεσαίας επιχείρησης προσφέροντας τις πιο χαμηλές χρεώσεις της αγοράς! Με το επαγγελματικό πρόγραμμα 1 μπορείτε να έχετε μέχρι και 50% έκπτωση στη χρέωση της ενέργειας, ενώ θα απολαμβάνετε τιμή χαμηλότερη του νυχτερινού ρεύματος όλο το 24ώρο! Το πακέτο 1 απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες και τις μικρές επιχειρήσεις που είναι συνδεδεμένοι στην χαμηλή τάση με συμφωνημένη ισχύ ίση ή μικρότερη των 25 kVA και αποτελεί την ιδανική επιλογή για το νέο σας ξεκίνημα! Η Protergia σας απαλλάσσει από το άγχος των “φουσκωμένων” λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος. Εσείς σκεφτείτε όλα τα υπόλοιπα!

Επιλέγοντας το επαγγελματικό πρόγραμμα 1 αποκτάτε προνόμια που κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη! Η Protergia γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η οργάνωση σε μία νέα επιχείρηση, σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε το λογαριασμό σας και να εξοικονομείτε ενέργεια μέσα από την υπηρεσία myprotergia. Παράλληλα, υπάρχει επιβράβευση όλων των συνεπών πελατών σε κάθε εκκαθαριστικό λογαριασμό. Όσο περισσότερο καταναλώνετε, τόσο περισσοτερο κερδίζετε!

Η Protergia, μέσα απο υψηλές υπηρεσίες εξυπηρέτησης, σας δίνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για μια επιτυχημένη και βιώσιμη επιχείρηση.

Τολμήστε το πρώτο σας επιχειρηματικό βήμα με σύμμαχο πάντα την Protergia!

50% έκπτωση στη χρέωση ενέργειας!

Τιμή χαμηλότερη του Νυχτερινού όλο το 24ωρο

Για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις: Το Protergia Επαγγελματικό 1 και το Protergia Επαγγελματικό 1Β απευθύνονται σε επαγγελματίες χαμηλής τάσης, με εγκατεστημένη ισχύ μέχρι 25 kVA, και προσφέρουν:

  • Ανταγωνιστικές χρεώσεις
  • Χωρίς εγγύηση με την εξόφληση μέσω πάγιας εντολής τραπεζικού λογαριασμού
  • Επιβράβευση συνεπών πελατών σε κάθε εκκαθαριστικό λογαριασμό
  • Έλεγχο του λογαριασμού και εξοικονόμηση ενέργειας μέσα από την υπηρεσία myprotergia
  • Υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση
Protergia Επαγγελματικό 1Χρεώσεις με έκπτωση εμπρόθεσμης εξόφλησης
Πάγιο (€/μήνα)Χρέωση Ενέργειας Ημέρας (€/kWh)Χρέωση Ενέργειας Νύχτας (€/kWh)
ΕΚΠΤΩΣΗ 50% 5,00 Έκπτωση συνέπειας 50%
0,06058
-

* Ισχύει για νέες αιτήσεις 12μηνης σύμβασης, με penalty πρόωρης αποχώρησης
Στις ανωτέρω χρεώσεις δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 6%.

Έλα στην Protergia σε 3 απλά βήματα

Άλλαξε πάροχο ρεύματος εύκολα και γρήγορα από την άνεση του σπιτιού σου!

1. Συμπλήρωσε τη φόρμα

2. Σε καλούμε για την παραγγελία

3. Λαμβάνεις το συμβόλαιο
στο email σου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Το ExeisRevma είναι επίσημος συνεργάτης της Protergia. Η Protergia είναι ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα, ο οποίος με ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας 1.200 MW θερμικών μονάδων και 222 MW Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, καλύπτει άνω του 10% της εγχώριας ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι ειδικοί σύμβουλοι ενέργειας του ExeisRevma σας ενημερώνουν για τις ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις που προσφέρουμε σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Η αποστολή μας δεν περιορίζεται στο να σας διασφαλίσουμε οικονομικότερο ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά να βελτιώσουμε την καθημερινότητα σας, βοηθώντας σας να καταναλώσετε λιγότερη ενέργεια και να εξοικονομείτε χρήματα.